Vakantiehuis Wajoet

Indeling van het huishuis met cypres
 
Het vrijstaande huis "Wajoet" gebouwd in 1997, is voorzien van alle comfort en ingericht voor 6 personen.
Via de voordeur komt u in de woon-eetkamer van ongeveer 35 m2.
De openkeuken is voorzien van een grote koelkast, een combimagnetron, koffiezetapparaat, een vierpitsgasstel en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer komt u via de hal in de slaapkamer, voorzien van een tweepersoons-aupingbed (180 x 200) en een hanglegkast.
Eveneens vanuit de hal komt u in de ruime badkamer, voorzien van ligbad, douche en wastafel.Tevens treft u hier het aparte toilet aan.

Aan de andere kant van het huis bevinden zich de royale bijkeuken en de garage. Boven zijn twee grote slaapkamers, ieder voorzien van twee 1-persoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een hanglegkast en een bureau met stoel.
De badkamer boven is voorzien van een toilet en een wastafel.
De gehele benedenverdieping is voorzien van witte plavuizen, terwijl de vloer van de bovenverdieping bedekt is met linoleum.
 
Ligging van het huis
 
Het vrijstaande huis "Wajoet" met een tuin van 680 m2 is gelegen in een prachtig heuvelachtig, in hoogte variërend van 90 tot 350 m, bosrijk gebied in het zuidoosten van de Dordogne even buiten het typisch Franse dorpje
St.Julien-de-Lampon.
Het huis ligt aan de D 50, ongeveer 100 m vanaf de rivier de Dordogne en 800 m vanaf het centrum. Vanaf het betegelde terras aan de voorkant van het huis heeft u een fantastisch uitzicht op château "Roufillac" .
 
Uitrusting van het huis
 
Het huis is van alle gemakken voorzien, zoals een grote koelkast, een diepvrieskist, een combimagnetron, een wasmaschine,
een vierpitsgasstel, een stereoinstallatie, een DVD-speler, satelliet-TV voorzien van alle nederlandse zenders, een tweepersoons aupingbed (180 x 200cm) en vier éénpersoonsbedden.
Alle 6 bedden zijn voorzien van éénpersoonsdekbedden.
De keukenuitrusting is zeer compleet zodat u niets hoeft mee te nemen.
Er is geen afwasmaschine en geen droogtrommel.
Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis is een betegeld terras van respectievelijk 27 m2 en 23 m2 en er is een stenen BBQ.
Naast het zwembad is het pomphuis met de zuiveringsinstallatie en bovendien een ruimte waarin overdekt gezeten kan worden.
Hier treft u tevens het tuinmeubilair aan bestaande uit twee tuintafels met 4 resp. 6 stoelen, twee parasols en twee ligbedden voor bij het zwembad.
In de garage treft u tuingereedschap aan.
 
De Tuin
 
De tuin heeft een oppervlakte van 680 m2 en is aangelegd in 1998.
In de afgesloten tuin treft u verschillende soorten struiken aan evenals twee cypressen en twee bolacacia-bomen.
Aan de voorkant van het huis is een gazon.
Aan de zijkant vindt u hortensia's, een kiwi en een vijgeboom.
Er is verlichting rondom het zwembad.
Aan de achterkant grenst de tuin aan een walnotenboomgaard.